This idea has been archived, contributions have been disabled 

Comments (10)

Hi Karolina,

After using IE9 (beta) for a while now, it seems like most of the functions works correctly. However, two of the issues I've discovered so far is:

First issue:

1. if I receive a link to a document at projectplace through e.g. e-mail
2. and my default browser is IE9
3. the link only opens a grey projectplace window in IE9 beta where the tag says "authenticate".
4. but there is no place to enter the username and password, as the page in the browser is grey. The address in the address field also seems to be correct.
5. Work around is to use the projectplace plugin or open a new page in the browser and enter projectplace without the link.
6. This can be reproduced.

Second issue is:

1. Trying to update this post using IE9 beta.
2. When posting the comment a spam message occurs saying that the comment is blocked because Java is turned off. This is not the case.
3. I can edit posts in IE9 beta, but not add a new comment as described above.
4. Reproducible. If you need screenshots, I can produce that if it is not easily reproduced for you.
(5. Some layout improvments can be suggested to this specific page, such as when doing a mouseover on own comments to be edited or deleted, where the edit or delete symbols transparency is blending with text behind).

Best regards,
Olav Aleksander

Karolina Jackson-Ward
Karolina Jackson-Ward

Karolina Jackson-Ward

Level
0
Score
41
Team

Thanks!

Great feedback. I will test this and notify our developers and the developers for this platform:)

All the best,
Karolina

  • Hi. The problem actually still persists, even though I've made clean install and tested it from two different computers using IE9 Beta and IE9 RC. It can be a local system setup issue, however, one of the computers is set up as is from Windows original settings, but with IE9 RC.

I will take a deeper look into it and come back with more information and pictures (when I find some avialable time).

For now it is not a major issue, just a little anoying that I have to copy paste the link instead of clicking on it from Outlook 2010.

  • I still also get the spam warning when posting this message from IE9 RC. See attached picture, from the computer with IE9 RC set to IE 9 original settings.

The problem with opening a link from a message sent by e-mail (or skype etc.), where the link automatically opens in IE9 (RC) and the web pages shows empty without the login window, can be fixed temporarily by switching on the compatibility view for projectplace.

Anonymous
Anonymous

Anonymous

Level
0
Score
0

Hi, Question: are you working in 64bit mode when you encounter issues? I have re-installed the projectplace plugin, but it does not seem to work with ie 64 bit. Specifically, opening/ open & lock a document on projectplace results in 'A temporary error occured during the download. Please try again.' I'm wondering if Olav uses 64 bit, and Karolina 32 perhaps?

Anonymous
Anonymous

Anonymous

Level
0
Score
0

I am using the 32 bit version, as there is too much problems with the 64 bit and the web in general yet. The IE9 is now fully released too, so I guess the more that starts to use it, the better testing, more issues will come up, but better support too. IE9 is a great upgrade from IE8, especially due to its hardware acceleration.

Karolina Jackson-Ward
Karolina Jackson-Ward

Karolina Jackson-Ward

Level
0
Score
41
Team

The plug-in for Projectplace does not support 64-bit IE regardless of version.

Best regards,
Karolina

DIMELO - SocialCRM software editor