This idea has been archived, contributions have been disabled 

Karolina Jackson-Ward
Karolina Jackson-Ward

Karolina Jackson-Ward

Level
0
Score
41
Team

This was fixed in tonight's release.

Comments (9)

Karolina Jackson-Ward
Karolina Jackson-Ward

Karolina Jackson-Ward

Level
0
Score
41
Team

Hi Jean-Charles,

Thanks for your feedback. Is it possible for you to add a screenshot of your problem and I'll see if I can look into it? I would also like you to try this in Firefox, which is the browser that we support/test on for Mac.

Best regards,
Karolina

Anonymous
Anonymous

Anonymous

Level
0
Score
0

Hi Karolina;

how do I attach the screen shot? alternatively I can send you a mail with the screenshot attached

JC

Karolina Jackson-Ward
Karolina Jackson-Ward

Karolina Jackson-Ward

Level
0
Score
41
Team

There's an "add an attachment" link in your post that you can use. Or send a mail to support@projectplace.com for my attention.

Thanks,
Karolina

Anonymous
Anonymous

Anonymous

Level
0
Score
0

I have sent a mail, cheers, JC

Anonymous
Anonymous

Anonymous

Level
0
Score
0

a lady from project place (Sophie PActon) contacted me also for general issues; I also sent her this screensho in parallel, JC

Karolina Jackson-Ward
Karolina Jackson-Ward

Karolina Jackson-Ward

Level
0
Score
41
Team

Hi Jean-Charles,

I have been able to reproduce this problem in Safari. It should work fine for you in Firefox though.

Best regards,
Karolina

thanks karolina; I tired with firefox and it works indeed; however safari being the basis navigator in the MAC, if you could fix it in the future, it would be great..
Cheers, JC

Karolina Jackson-Ward
Karolina Jackson-Ward

Karolina Jackson-Ward

Level
0
Score
41
Team

Will be fixed in the next release

Karolina Jackson-Ward
Karolina Jackson-Ward

Karolina Jackson-Ward

Level
0
Score
41
Team

This was fixed in tonight's release.

DIMELO - social media platform editor