This idea has been archived, contributions have been disabled 

Karolina Jackson-Ward
Karolina Jackson-Ward

Karolina Jackson-Ward

Level
0
Score
41
Team

I can not reproduce this now. Please let me know if it's still broken for you (through the plugin or document manager).

Best regards,
Karolina

Comments (5)

Karolina Jackson-Ward
Karolina Jackson-Ward

Karolina Jackson-Ward

Level
0
Score
41
Team

Hi Tobias,

Thank you for reporting a problem. Do you use the Projectplace Plug-in to open documents?

Best regards,
Karolina

Karolina Jackson-Ward
Karolina Jackson-Ward

Karolina Jackson-Ward

Level
0
Score
41
Team

One more thing Tobias, what application are you opening the document in: MS Word, Open Office, etc?

Anonymous
Anonymous

Anonymous

Level
0
Score
0

Yes, I use the Project place plugin. And the document is of type MS Word, which is opened in MS Word. It's the same document used in old version (where it works) and in new version (where it doesn't work).

Karolina Jackson-Ward
Karolina Jackson-Ward

Karolina Jackson-Ward

Level
0
Score
41
Team

Strange, I tested it yesterday with the exact same set up as you and I can not replicate
http://www.screencast.com/t/nxdkfzT3nHb

I will have to test more to see if we can find the root cause of your problem. Do you know how the version was created, by plug-in or upload? Are there any special characters in the file name?

Best regards,
Karolina

Karolina Jackson-Ward
Karolina Jackson-Ward

Karolina Jackson-Ward

Level
0
Score
41
Team

I can not reproduce this now. Please let me know if it's still broken for you (through the plugin or document manager).

Best regards,
Karolina

DIMELO - SocialCRM software editor